Naše usluge

Dječja stomatologija

Medalje za hrabrost i ljubazno osoblje

Osmijeh koji seže od uha do uha - to je ono što želimo pobuditi kod naših malih pacijenata dok hrabro ulaze u ordinaciju naše doktorice Elije Paljetak, specijalistice dječje stomatologije.
No, nema veće radosti od one koja ispunjava naše hodnike kada ti isti pacijenti ponosno izlaze noseći medalju hrabrosti.

Ugovorite terminBrzo odgovaramo!

Važno je naglasiti koliko su zubi izuzetno bitni u procesu probave, služeći kao potpora pokrovnim tkivima, definirajući izgled lica i osmijeh, te igrajući ključnu ulogu u komunikaciji i izgradnji samopouzdanja kod djeteta.

Prevencija karijesa ključna je za zdravlje zubi Vaše djece. U našoj ordinaciji, pristupamo prevenciji karijesa individualno, procjenjujući rizik i kreirajući personalizirane planove terapije sukladno suvremenim svjetskim smjernicama. Opremljeni smo naprednom tehnologijom poput laserske dijagnostike karijesa i mikroinvezivnih instrumenata, omogućavajući minimalno invazivan pristup prevenciji i liječenju karijesa.

Uz karijes, brinemo se o svim aspektima dječje oralne zdravstvene skrbi. Specijaliziramo se za liječenje bolesti pulpe, posebno kod mladih trajnih zuba u razvoju. Također pružamo hitno zbrinjavanje dentalnih trauma svih vrsta koje se često događaju u dječjoj dobi.

Vaše dijete zaslužuje najbolju stomatološku skrb. Zakažite termin danas i povjerite nam brigu o zdravlju i osmijehu vašeg djeteta. Jer zdravi zubi čine sretne osmijehe!

Rezervirajte zajednički termin, budite uzor i usadite dobre navike djeci još od najranije dobi.

 

Ugovorite besplatni pregled

Zdrav osmijeh počinje ovdje!
Google recenzija - Andrea Pejković

Andrea Pejković

Predivni stručni tim gdje sam iz "bad" raspoloženja isti dan prešla u "happy" i što se tiče liječenja i protetskih radova.
Ellmakiss, Google recenzija - Futura

Ellmakiss

Dođeš s osmijehom, izađeš s još ljepšim i iskrenijim.

Česta pitanja