Proteza na implantatima

Protetika

Proteza na implantatima

Transformacija uz novi osmijeh
Napredna dentalna tehnologija transformira način na koji revitaliziramo osmijeh i obnavljamo zube! Proteze na implantatima pružaju vam mnogo prednosti, a istaknuli bi sprječavanje gubitka kosti u čeljusti, što je čest problem kod tradicionalnih proteza.
Također, omogućuju vam potpunu kontrolu nad vašim osmijehom, jer se čvrsto pričvršćuju na implantate, eliminirajući potrebu za ljepilima ili drugim adhezivima.
Ugovorite terminBrzo odgovaramo!

Proteza na implantatima je mobilna proteza koja se fiksira na 2-4 implantata. Ona se koristi kod pacijenata koji nemaju niti jedan zub u čeljusti. Ova vrsta proteze omogućuje stabilnost u ustima i omogućuje pacijentima da je samostalno skidaju radi čišćenja.

Za maksimalnu stabilnost donjih proteza preporuka je uvijek koristiti implantate, posebno zbog anatomije donje čeljusti koja može otežati prianjanje običnim protezama.

Obične totalno mobilne proteze leže na mekim tkivima i često su nestabilne, što može uzrokovati poteškoće pri jelu, govoru i smijanju te doprinijeti gubitku kosti u čeljusti. Suprotno tome, proteze na implantatima opterećuju kost i sprječavaju propadanje na mjestima gdje su implantati postavljeni. One se pričvršćuju na lokatore ili na prečke poviše implantata koji daju dodatnu stabilnost.

Zakažite termin i vratite Vaš osmijeh i funkcionalnost zubi!

 

Ugovorite besplatni pregled

Zdrav osmijeh počinje ovdje!
Denis Richard, Google recenzija - Futura

Denis Richard

The very best in health and technical experience at the European level.
Patricia Šeremet, Google recenzija - Futura

Patricia Šeremet

Posebno me oduševila mogućnost da sam kranji rezultat već mogla vidjeti prije brušenja zubi i stavljanja ljuskica i krunica.

Česta pitanja