Kompjutorski navođena implantologija

Kirurgija

Kompjutorski navođena implantologija

Stručnost, preciznost i revolucionarna tehnologija
Vrhunsko znanje i kompjutorski navođena implantologija naš su zlatni standard. Ova revolucionarna tehnika omogućava precizno planiranje i postavljanje zubnih implantata uz pomoć najsuvremenijih softverskih alata i 3D tehnologije. Uključuje minimalno invazivne postupke, što rezultira bržim oporavkom i izuzetno dugotrajnim rezultatima.
Ugovorite terminBrzo odgovaramo!

Optimalna trajnost zubnog implantata ne svodi se samo na njegovu integraciju s kosti. Ključno je i precizno postavljanje u odnosu na zubno meso te buduću krunu ili most koji će se na njega postaviti.

Osim toga, uspjeh terapije implantatima ovisi o čvrstoći i zdravlju zubnog mesa te vašoj sposobnosti održavanja higijene. Stoga, postupci implantologije trebali bi biti standardizirani kako bi se osigurala optimalna kvaliteta.

Pažljivim planiranjem i izradom vodilice koja kirurga vodi kroz svaki korak zahvata, položaj implantata unaprijed je osiguran, a rizik od pogrešaka ili oštećenja vitalnih struktura unutar čeljusti sveden je na minimum. Ovi postupci obično zahtijevaju manje rezove, rijetko su potrebni šavovi, a oporavak je brz i gotovo bezbolan.

Zakažite svoj termin i krenite putem zdravog osmijeha!

 

Ugovorite besplatni pregled

Zdrav osmijeh počinje ovdje!
Bernarda Privsek fb osvrt Futura

Bernarda Privšek

Isplati se doći s drugog kraja grada kod njih.
Irenatereza Prpic, Google recenzija - Futura

Irena Tereza Prpic

Stalno se educiraju i nadograđuju već do sada zavidno znanje i strucnost.

Česta pitanja