Kompjutorski navođena implantologija

 

Gubitak zuba česta je pojava kod mlađih i starijih osoba. Kako bi nedostatak zuba upotpunili najboljim rješenjem svakako govorimo o ugradnji implantata. Suvremena tehnologija i u ovom polju nam donosi novitete koji osiguravaju pacijentu izuzetnu preciznost bez nemogućnosti pogreške, riječ je o kompjutorski navođenoj implantologiji.

Navođena implantologija je postupak kojim se na osnovi usporedbe i preklapanja CT snimke čeljusti i intraoralnog skena – digitalnog otiska točno planira položaj i duljina implantata u odnosu na anatomske strukture u čeljusti.

Zbog iznimne preciznosti postupka planiranja, kod ovog načina implantacije smanjuje se mogućnost pogreške i nelagode pacijenta jer nije potreban rez na zubnom mesu, te je u potpunosti bezbolno, a sama implantacija se provodi kroz posebno dizajniranu implantološku šablonu. Njome je točno određen smjer i dubina postavljanja implantata. Zbog eliminacije reza, proces oporavka pacijenta je gotovo bezbolan, a vjerojatnost oticanja koja je u običajenom procesu vrlo vjerojatno je svedena na minimum.

U Poliklinici Futura Dent Estetica koristimo implantate isključivo vrhunske premium kvalitete švicarskih tvrtki Straumann i Thommen kako bi svojim pacijentima pružili samo najbolje.

 

Ugovorite besplatni pregled

Zdrav osmijeh počinje ovdje!
Bernarda Privsek fb osvrt Futura

Bernarda Privšek

Isplati se doći s drugog kraja grada kod njih.
Irenatereza Prpic, Google recenzija - Futura

Irena Tereza Prpic

Stalno se educiraju i nadograđuju već do sada zavidno znanje i strucnost.

Česta pitanja