Naše usluge

Ortodoncija

Fiksirajte svoj osmijeh
Cilj ortodoncije nije samo estetika, već i poboljšanje oralnog zdravlja i funkcije zubi. Ortodonski tretmani obično su personalizirani prema individualnim potrebama pacijenta i mogu trajati nekoliko mjeseci do nekoliko godina, ovisno o složenosti problema.
Ugovorite terminBrzo odgovaramo!

Ortodontski tretmani osim što poboljšavaju izgled osmjeha, doprinose i boljoj oralnoj higijeni, smanjenju rizika od karijesa i bolesti zubnog mesa, kao i poboljšanju funkcije žvakanja i govora.

Cilj ortodoncije je ispravljanje problema poput nepravilnog zagriza, prekomjernog razmaka između zubi, rotacije zubi ili nepravilnosti u razvoju čeljusti.

Ortodoncija u svom pristupu koristi različite metode i aparate, uključujući bravice, prozirne alignere, retencijske aparatiće, kako bi se postigla pravilna funkcija zubi i estetski privlačan osmjeh.

Ortodontski tretmani obično traju od nekoliko mjeseci do nekoliko godina, ovisno o težini problema i individualnih potreba pacijenta. Ortodontski tretmani ne samo što popravljaju izgled osmjeha, već doprinose i boljoj oralnoj higijeni i funkciji žvakanja.

Odaberite svoj put prema savršenom osmijehu!

 

Ugovorite besplatni pregled

Zdrav osmijeh počinje ovdje!
Dora Gregurek Google recenzija - Futura

Dora Gregurek

Brzi i precizni u svom poslu. Svakako se vidimo opet.
Luka Babic fb osvrt Futura

Luka Babić

Izrazito profesionalani i susretljivi.

Česta pitanja