Parodonotološka terapija laserom

 

Nova revolucionarna metoda liječenja parodontnih bolesti, Waterlase laserom, metoda je koja pruža minimalno invazivnu terapiju za pacijenta. Laserska energija selektivno cilja samo upaljeno područje, dok zdravo tkivo ostaje nedirnuto.

U Poliklinici Futura Dent Estetica koristimo Waterlase iPlus laser američkog proizvođača Biolase koji je namijenjen za sva meka i tvrda zubna tkiva. Riječ je o najsuvremenijem dentalnom laseru višenamjenske primjene.

Terapija dentalnim laserom ima višestruku primjenu kod liječenja parodontitisa. Djeluje bakteriostatski i baktericidno te za razliku od klasične terapije, pospješuje cijeljenje parodontne rane. parodontni džepovi brže cijele zahvaljujući biostimulativnom djelovanju, a samim time potiče se i stvaranje novog pričvrsnog tkiva, što doprinosi smanjenju dubine džepova.

Smanjenje bakterijskih naslaga i dubine parodontnih džepova od iznimne je važnosti u kontroli parodontne bolesti i sprječavanju daljnjeg razaranja parodontnog tkiva.

 

Ugovorite besplatni pregled

Zdrav osmijeh počinje ovdje!
Patricia Šeremet, Google recenzija - Futura

Patricia Šeremet

Posebno me oduševila mogućnost da sam kranji rezultat već mogla vidjeti prije brušenja zubi i stavljanja ljuskica i krunica.
Lucas Telonic, Google recenzija - Futura

Lucas Telonic

Klinika je suvremeno opremljena i bez sumnje ću nastaviti ići k njima na redovne preglede.

Česta pitanja