Parodonotološka terapija laserom

Preventiva - paradontologija

Parodonotološka terapija laserom

Inovativna metoda za dugoročno zdravlje zubi i desni
Parodontoza je bolest koja zahvaća vezivo zuba za kost - parodont. Uzrokuju ju bakterije koje nastanjuju prostor između zuba i zubnog mesa - džepove. Laser je uređaj koji pomoću svjestolosti određenih valnih duljina pogađa bakterije koje su uzrok ove bolesti te ih razara, što dovodi do učinkovitije i brže terapije parodontitisa.
Ugovorite terminBrzo odgovaramo!

Parodontološka terapija laserom je moderna i učinkovita metoda liječenja bolesti desni i parodontnih tkiva koristeći lasersku tehnologiju. Umjesto tradicionalnih metoda koje uključuju skalpele i šavove, laserska terapija nudi blagu, preciznu i manje invazivnu alternativu za tretiranje parodontalnih problema.

Zahvat je u potpunosti bezbolan i vrlo brzo dovodi do poboljšanja kliničke slike i smanjenja simptoma kao što su oteklina i krvarenje zubnog mesa.

Zašto laser?

  • Pacijenti koji se podvrgavaju parodontološkoj terapiji laserom često doživljavaju manje nelagode tijekom i nakon postupka u usporedbi s tradicionalnim metodama
  • Laseri omogućuju precizno uklanjanje zahvaćenih tkiva bez potrebe za rezanjem i šivanjem, što rezultira manje invazivnim postupkom i bržim oporavkom
  • Zračenje visoke energije koje koristi laserska terapija potiče brže zacjeljivanje tkiva i smanjuje rizik od infekcija
  • Laseri omogućuju stomatolozima vrhunsku preciznost u tretiranju parodontalnih problema, minimizirajući oštećenja okolnih zdravih tkiva.
 

Ugovorite besplatni pregled

Zdrav osmijeh počinje ovdje!
Patricia Šeremet, Google recenzija - Futura

Patricia Šeremet

Posebno me oduševila mogućnost da sam kranji rezultat već mogla vidjeti prije brušenja zubi i stavljanja ljuskica i krunica.
Lucas Telonic, Google recenzija - Futura

Lucas Telonic

Klinika je suvremeno opremljena i bez sumnje ću nastaviti ići k njima na redovne preglede.

Česta pitanja