Bezmetalni mostovi

Protetika

Bezmetalni mostovi

Inovativno riješenje prilagođeno vašim potrebama i željama
Bezmetalni mostovi inovativno su riješenje koje izrađujemo pažljivo, prilagođeno vašim potrebama i željama, uzimajući u obzir estetiku, funkcionalnost i dugotrajnost! Izrađuju se od visokokvalitenih dentalnih materijala poput keramike i cirkona, bez upotrebe metala.
Takvi materijali garantiraju izvanrednu estetiku, jer se savršeno slažu s bojom i teksturama vaših zubi, dajući dojam prirodnosti.
Ugovorite terminBrzo odgovaramo!

Tko je kandidat za bezmetalne mostove:

  • osobe koje žele svoje stare metal keramičke mostove zamjeniti bezmetalnim
  • pacijenti kojima nedostaje 1 ili više zubi, a ne mogu dobiti dentalne implantate
  • osobe sa visokom linijom osmijeha gdje bi promjene boje zubnog mesa dovela do neestetskog rezultata

Bezmetalni mostovi izrađuju se od cirkona ili keramike, ovisno o indikaciji. Ti materijali su prozirni i u potpunosti odgovaraju prirodnom izgledu zuba. Izrađuju se na temelju digitalnog otiska čeljusti pomoću CAD/CAM stroja što im osigurava veliku preciznost i točan i siguran dosjed na vaše zube.

Također su biokompatibilni, što znači da su sigurni za vaše oralno zdravlje i ne izazivaju alergijske reakcije ili iritacije desni.

Kako ne sadrže metal, ne dovode do promjene boje zubnog mesa koja se kod metal – keramičkih mostova s vremenom događa uslijed otpuštanja metalnih čestica u meso. Suvremenim bezmetalnim materijalima mogu se nadomjestiti nedostatci zubi od jednog pa do nekoliko zuba u rasponu.

Zakažite svoj termin i osigurajte osmijeh koji će trajati!

 

Ugovorite besplatni pregled

Zdrav osmijeh počinje ovdje!