Dizajniranje novog osmijeha u fazama

Protetika

Dizajniranje novog osmijeha u fazama

Za vrhunske rezultate u izradi protetskog rada, potrebna je preciznost u svim fazama. S digitalnim otiskom i 3D modelom pacijenti mogu vidjeti rezultat prije brušenja. Brušenje je bezbolno, a nakon toga slijedi izrada i prilagodba ljuskica ili krunica. Cementiranje zahtijeva vještinu stomatologa za savršen spoj.
Ugovorite terminBrzo odgovaramo!

Kako će izgledati moj novi osmijeh?

Kandidati za potpunu protetsku rekonstrukciju su osobe:

  • kojima nedostojaće veći broj zubi
  • koje su izgubile pravilan zagriz
  • s jako abradiranim / potrošenim zubima
  • koje imaju bolan čeljusni zglob
  • s lošom estetikom osmijeha

U našoj ordinaciji, planiranje vašeg budućeg osmijeha vođeno je inovativnim načinom rada poznatijim pod nazivom “Backward planning” ili planiranje od kraja prema početku terapije. Ovaj sofisticirani pristup uključuje temeljitu analizu, koja obuhvaća CBCT snimku obje čeljusti, digitalni otisak usta i fotografije.

Na temelju pažljive analize stvara se mock-up, odnosno idejni projekt budućeg osmijeha. Ovo jedinstveno iskustvo omogućuje vam da direktno u svojim ustima promotrite i testirate predviđeni rezultat terapije, što Vam pruža stvaran uvid u transformaciju Vašeg osmijeha.

Nakon što ste se upoznali s idejnim projektom, preostaje vam samo opuštanje. Prepustite se stručnim rukama naših stomatologa, koji će s provedbom potpuno bezbolnog i sigurnog procesa terapije Vaš osmijeh učiniti besprijekornim. Vaše povjerenje ključna je karika naše predanosti ka zajedničkom cilju odnosno savršenom osmijehu!

 

Ugovorite besplatni pregled

Zdrav osmijeh počinje ovdje!
ruža obadić, Google recenzija - Futura

Ruža Obadić

Od 2016. sam njihov pacijent. Vrhunski tim stručnjaka.
andrej grbesa, Google recenzija - Futura

Andrej Grbesa

Hvala na ugodnom iskustvu, opuštenoj atmosferi, a opet tako stručno i profesionalno obavljenom poslu.

Česta pitanja