Iskustva klijenata

S Google profila i društvenih mreža
Google recenzija - Andrea Pejković
Predivni stručni tim gdje sam iz "bad" raspoloženja isti dan prešla u "happy" i što se tiče liječenja i protetskih radova.
Sve pohvale kako korektnosti, profesionalnosti, ljubaznosti posebno dr. Frani Viskoviću i sestri Žanet. Predivni stručni tim gdje sam iz "bad" raspoloženja isti dan prešla u "happy" i što se tiče liječenja i protetskih radova. Atmosfera je opuštena, ambijent prekrasan. Sve pohvale!
Google recenzija, Iva
Lijepo je znati da ste našli tim kod kojeg ostajete i u čijim rukama se osjećate sigurno
Izvrsna usluga, stručnost i oprema. Posebna hvala dr. Frani Viskoviću i asistentici Žanet Vukšić na profesionalnom pristupu, savjetima i pedantnom tretmanu paradontoze. Sve je prošlo kako treba i rezultati se već osjete. Lijepo je znati da ste našli tim kod kojeg ostajete i u čijim rukama se osjećate sigurno. Hvala i na simpatičnim druženjima tokom terapija :)
Google recenzija - Marijeta Komšić
Svoje oduševljenje ne krijem kao ni osmijeh s lica
Sve pohvale za Dr. Matu Paljetak te vlasnika ordinacije Vjekoslava Budimira kod kojih sam radila ljuskice. Svoje oduševljenje ne krijem kao ni osmijeh s lica.
Google recenzija - Ivana 777
Sve je na visokoj razini. Ljubaznost, pristup, usluga...
Najveći problem je izdvojiti tko je u ovoj ordinaciji ljubazni, stručniji, ugodniji. Od recepcije do svih doktora/ica sve na visokoj razini. I mi sa svim zdravim zubima sada bi koji lošiji, da dođemo malo češče :)
Nova razina pristupa, usluge, a nova lokacija daje i točku na "i".
Ellmakiss, Google recenzija - Futura
Dođeš s osmijehom, izađeš s još ljepšim i iskrenijim.
Godinama unazad moj najbolji tim i glede stručnosti i glede raspoloženja. Dođeš s osmijehom, izađeš s još ljepšim i iskrenijim. Hvala ljudi na svemu!
Mirna Titlić, Google recenzija - Futura
Nemaš osjećaj da si došao stomatologu.
Ukratko, najbolji! Dragi, pristupačni, nemaš osjećaj da si došao stomatologu. Elia, Mato i ostatak ekipice čine pravi dream team.
Lucas Telonic, Google recenzija - Futura
Klinika je suvremeno opremljena i bez sumnje ću nastaviti ići k njima na redovne preglede.
U Futura Dent Esteticu došao sam na redovni pregled preko preporuke prijatelja. Uz čišćenje kamenca, Ana Marija mi je odradila i popravak karijesa te sam ostao oduševljen kvalitetom i brzinom rada. Svi stomatolozi u Futura Dent Estetici su izrazito ljubazni i profesionalni, klinika je suvremeno opremljena i bez sumnje ću nastaviti ići k njima na redovne preglede, ali i u slučaju kompliciranijih zahvata.
Kristina Jamičić, Google recenzija - Futura
Vrhunski tim stručnjaka, predivni ljudi, stručni, veoma precizni i detaljni.
Prvi put sam kod njih i veoma sam oduševljena radom i preciznošću. Vrhunski tim stručnjaka, predivni ljudi, stručni, veoma precizni i detaljni. Za svaki pohvalu i VELIKU preporuku.
ruža obadić, Google recenzija - Futura
Od 2016. sam njihov pacijent. Vrhunski tim stručnjaka.
Od 2016. sam njihov pacijent. Vrhunski tim stručnjaka. Preporuke svima koji trebaju popravak zuba, savjet ili nekakav kompliciraniji zahvat. Dr. Mato ima jedan poseban, izuzetno jednostavan, a stručan pristup svakom problemu s kojim mu dolazite, što na kraju potvrđuje svojim radom i radom svojih suradnika. Sve pohvale!
ruža obadić, Google recenzija - Futura
Oduševljena pristupom svih prisutnih djelatnika.
Oduševljena pristupom svih prisutnih djelatnika. O stručnosti i uklanjanju problema nema apsolutno nikakve zamjerke. Za svaku preporuku!
Katelyn Jeffrey, Google recenzija - Futura
I can’t say enough good things about this clinic.
I enjoy my dental visits here when I come to Croatia with my boyfriend. My teeth cleanings are top notch and they caught an infection that was spreading in my front tooth. My Dentist in the states did not catch the infection, even when I was experiencing discomfort. They tested the vitality of the tooth and helped save my smile. I can’t say enough good things about this clinic.
Sara Baričević, Google recenzija - Futura
Znam gdje ću se uvijek vraćati!
Pohvale svim djelatnicima, ljubaznost prema klijentima im je na prvom mjestu, izliječili su mi sve što sam tražila, znam gdje ću se uvijek vraćati!
Karl Prpic, Google recenzija - Futura
Vrlo jednostavni za komunikaciju i dogovor.
Odlična i brza usluga! Vrlo jednostavni za komunikaciju i dogovor. Maksimalno profesionalno i ugodno osoblje. Svaka preporuka!
andrej grbesa, Google recenzija - Futura
Hvala na ugodnom iskustvu, opuštenoj atmosferi, a opet tako stručno i profesionalno obavljenom poslu.
Dr. Elia i dr. Mato, hvala na ugodnom iskustvu, opuštenoj atmosferi, a opet tako stručno i profesionalno obavljenom poslu. Sve pohvale!!
Dolores Brbora, Google recenzija - Futura
Najbolji zubari i vise nikad ne idem drugdje!
Elia i Mato su mi iskorijenili strah od zubara, pristup i usluga su vise nego fenomenalni. Cijela ekipa je stručna, profesionalna i jako ljubazna i obzirna prema nama koji se bojimo zubara Najbolji zubari i vise nikad ne idem drugdje!
Kristina Jamičić, Google recenzija - Futura
Dr. Mato, Dr. Elia, and their team are infinitely kind and professional.
Marvelous experience. Dr. Mato, Dr. Elia, and their team are infinitely kind and professional. Can recommend
Irenatereza Prpic, Google recenzija - Futura
Stalno se educiraju i nadograđuju već do sada zavidno znanje i strucnost.
Vrhunski tim, velika strucnost i usluga! Brzi, efikasni, jako profesionalni i simpaticni! Stalno se educiraju i nadograđuju već dosada zavidno znanje i strucnost! Ukratko najbolji, svaka i preporuka!!
Ivan Lasic, Google recenzija - Futura
Osjećali smo se potpuno ugodno i u sigurnim rukama.
Zahvaljujem timu Futura Dent Estetica na vrlo ljubaznoj i profesionalnoj usluzi. Osjećali smo se potpuno ugodno i u sigurnim rukama.
Dave Jones, Google recenzija - Futura
I have prepared myself for a world of hurt, fortunately it didn't come.
Marvelous experience. I have prepared myself for a world of hurt, fortunately it didn't come :)
Nika Marin, Google recenzija - Futura
Futura Dent Estetica je idealno mjesto za sve, pogotovo one koji se boje zubara ili su ranije imali neugodna iskustva.
Nikad se prije na zubarskom stolcu nisam osjećala tako ugodno! Svi popravci, čišćenja i punjenja kanala bili su bezbolni, Dr. Elia i dentalni higijeničar Karlo u svakom su se trenutku brinuli da mi je ugodno, udobno i da me ništa ne boli te su mi objašnjavali što mi rade i zašto. Dentalni higijeničar Karlo mi je očistio kamenac, također jako nježno i bez neugode, a dali su mi konkretne i korisne savjete o čišćenju i njezi zuba tako da se nadam da će idući put kad dođem imati puuuno manje posla. Ugodno sam iznenađena koliko su svi profesionalni, a opet tako pristupačni! Futura Dent Estetica je idealno mjesto za sve, pogotovo one koji se boje zubara ili su ranije imali neugodna iskustva.
Dora Gregurek Google recenzija - Futura
Brzi i precizni u svom poslu. Svakako se vidimo opet.
Ugodna atmosfera, ljubazno osoblje. Sve rijeci hvale za doktoricu Eliju i doktora Matu. Brzi i precizni u svom poslu. Svakako se vidimo opet.
Matea Kirin fb osvrt Futura
Napokon se više ne bojim zubara.
Puno hvala doktorici Eliji jer mi je popravila zubiće bez ikakvog straha i boli. Napokon se više ne bojim zubara Imam samo riječi hvale za nju i cijeli tim! Puno hvala na svemu!
Marko Hecimovic fb osvrt Futura
Top opremljena ordinacija, iznimno profesionalni pristup cijelog tima.
Top opremljena ordinacija, iznimno profesionalni pristup cijelog tima, posebno zahvaljujem dr. Eliji na nježnosti tokom rada i brizi za svog pacijenata, hvala dr. Mati na iznimnoj preciznosti, strpljenju i stručnosti. Svaka preporuka.
kistiibs, Google recenzija - Futura
Usluga savršena, brza i bezbolna.
Došla na rutinsko čišćenje kamenca, usluga savršena, brza i bezbolna. Karlo je bio jako drag, pažljiv i profesionalan! Sve pohvale.
Patricia Šeremet, Google recenzija - Futura
Posebno me oduševila mogućnost da sam kranji rezultat već mogla vidjeti prije brušenja zubi i stavljanja ljuskica i krunica.
Veliko hvala od srca cijelom timu na odlično obavljenom poslu. Ne mogu riječima opisati svoje zadovoljstvo. Zubi su ispali i bolje nego sam zamišljala. Posebno moram pohvaliti stručnost, ljubaznost, strpljivost, temeljitost i posvećenost cijelog tima. Nikad im nije problem odgovoriti na bilo koje moje pitanje niti se prilagoditi po pitanju termina. Uvijek su dobro raspoloženi i maksimalno izlaze u susret oko svega. Sve je prošlo savršeno od mijenjanja plombi, skeniranja, stavljanja privremenih zubi (koji su bili stvarno lijepi) pa do krajnjeg rezultata. Dr. Mato i dr. Elia su si stvarno dali truda i individualno mi pristupili. Posebno me oduševila mogućnost da sam kranji rezultat već mogla vidjeti prije brušenja zubi i stavljanja ljuskica i krunica. Naravno, ništa od svega ne bi bilo izvedivo da labos nije zube doveo do savršenstva. Sve preporuke od mene!
Bruna Trze, Google recenzija - Futura
Futura Dent Estetica je najbolja zubarska ordinacija u kojoj sam ikad bila (a bila sam u njih mnogo).
Futura Dent Estetica je najbolja zubarska ordinacija u kojoj sam ikad bila (a bila sam u njih mnogo). Dosad sam se liječila kod doktorice Elie i doktora Luke i oboje su me oduševili svojom profesionalnošću, ljubaznošću, ali i opuštenosti i veselim stavom, zbilja se trude da posjet zubaru prođe minimalno traumatično. Higijeničar Karlo je također jako ugodan i profesionalan. Ordinacija je jako lijepo uređena i opremljena najnovijom tehničkom opremom, a sviđa mi se i što tokom zahvata svira glazba. Jako je bitno i to da se ne čeka dugo na termin. Uglavnom, sve preporuke za Futura Dent Esteticu! :))
Lucija Grladinovic, Google recenzija - Futura
Vrlo ugodna atmosfera, izrazito ljubazno i profesionalno osoblje.
Vrlo ugodna atmosfera, izrazito ljubazno i profesionalno osoblje. Popravak zuba bio je brz i bezbolan uz dr. Anu Mariju i dentalnog tehničara Karla. Sve preporuke od mene!
Futura FB Osvrt Toni Sibic
Vrijedilo je svake kune.
Puno hvala doktoru Mati na profesionalnom pristupu i efikasnosti. Prezadovoljan sam krajnjim rezultatom moje terapije, vrijedilo je svake kune. Također pohvala doktorici Eliji na njeznosti tokom rada. Top tim!
Bernarda Privsek fb osvrt Futura
Isplati se doći s drugog kraja grada kod njih.
Odličan tim, mladi, ljubazni i strpljivi. Isplati se doći s drugog kraja grada kod njih.
Denis Richard, Google recenzija - Futura
The very best in health and technical experience at the European level.
Futura Dent Estetica is a center of excellence for a smile makeover. I report long term complete satisfaction for a complete smile (24 Crowns on 23 roots including a 6-crown bridge) done in August 2015. The combined team of dentist, Mato Paljetak, and lab director, Vjekoslav Budimir, offers the very best in health and technical experience at the European level. They deserve to be better known outside Croatia as Zagreb is easily accessible from most neighbouring countries. The joint dental/lab clinic implements computerized design and production at the most advanced level ensuring the best achievable efficiency in cost, time and health safety. The support team is also first class in handling the workflow of your assignment.
Tamara Medenica, Google recenzija - Futura
Hvala na svemu, jedno iznimno iskustvo.
Hvala na svemu, jedno iznimno iskustvo. Odlično osoblje, izvrsni doktori. Svakako se vidimo opet.
Sara Marinković, Google recenzija - Futura
The experience in whole was very profesional and pleasant.
I wanted to get appointment for teeth cleaning (scaling) a bit in last minute. They were very forthcoming about making appointment at time that works for me. When I came in I was warmly welcomed by Karlo, he took me and everything was completed fast. The experience in whole was very profesional and pleasant. Would recommend.
Ana Marija Bubi Budimir fb osvrt Futura
Kvaliteta rada i dentalne opreme je na vrhunskoj razini!
Samo riječi hvale za doktoricu Eliju i doktora Matu i njihov cijeli tim! Kvaliteta rada i dentalne opreme je na vrhunskoj razini!
Josip Marinković, Google recenzija - Futura
Došlo je do toga da sam zaspao za vrijeme zahvata.
Super i profesionalna ekipa, izrazito oprezan i nježan mladi zubar da je došlo do toga da sam zaspao za vrijeme zahvata.
Maja Kuharic, Google recenzija - Futura
Even though I have moved to the USA ..., I still feel most confident going to Futura Dent Estetica.
Futura Dent Estetica has been my primary dental care for years. Even though I have moved to the USA and have had dental visits there, I still feel most confident going to Futura Dent Estetica and do not miss my appointment every time I come to Croatia. They have been excellent, very professional and friendy staff and I've honestly never had an issue with my teeth since! Dr. Mato Paljetak is absolutely amazing - very knowledgable, considerate and helpful with all of my questions! He plays good music during visit too :) I'm really thankful for all the help they provide keeping my teeth healthy and I would recommend them to anyone.
Luka Babic fb osvrt Futura
Izrazito profesionalani i susretljivi.
Izrazito profesionalani i susretljivi,svaka preporuka za za dr. Eliju i Matu Paljetak kao i ostali dio tima.
 

Ugovorite besplatni pregled

Zdrav osmijeh počinje ovdje!