Ortodoncija

Fiksna retencija

Fiksirajte svoj osmijeh
Fiksna retencija vaš je saveznik u očuvanju osmijeha do kojeg se došlo ortodontskim radom i vašim trudom. Fiksna retencija je nevidljivi ortodontski uređaj koji se diskretno postavlja na stražnju stranu zuba nakon uklanjanja bravica.
Sastoji se od tankih žičanih traka koje se trajno pričvršćuju na stražnju iniju zubi, pružajući stabilnost i održavajući postignuti rezultat.
Ugovorite terminBrzo odgovaramo!

Nakon što se završi ortodontsko liječenje, važno je osigurati da se postignuti rezultati zadrže. Fiksna retencija čvrsto drži zube na mjestu, sprječavajući njihovo vraćanje u prvotni položaj.

Fiksna retencija nudi neprimjetno rješenje za održavanje postignutog položaja zuba bez potrebe za uklanjanjem ili održavanjem.

Budući da je fiksna retencija postavljena na stražnju stranu zubi, izvan vidnog polja, ona je diskretna i ugodna za nošenje. Pacijenti mogu nastaviti s normalnim životom bez brige o uklanjanju ili održavanju. Svaka fiksna retencija izrađuje se prema jedinstvenom obliku i položaju vaših zuba kako bi pružila optimalnu stabilnost i udobnost.

Postupak postavljanja fiksne retencije je brz i bezbolan. Retencija se sigurno liječi na stražnjoj strani zuba pomoću posebnog dentalnog cementa. Nakon instalacije, retencija ostaje na mjestu, osiguravajući stabilnost vašeg osmijeha. Zadržite i čuvajte svoj osmijeh!

Zakažite svoj termin i saznajte koje benefite nosi fiksna retencija!

 

Ugovorite besplatni pregled

Zdrav osmijeh počinje ovdje!