Image

Kirurgija

Sinus lift

Vrhunska usluga i najviši standardi sterilnosti
Jedan od složenijih stomatoloških postupaka je Sinus lift. Ova napredna implantološka procedura preporuča se pacijentima kojima je potrebno povećanje volumena kosti u gornjoj čeljusti, posebno u području sinusa, kako bi se osiguralo dovoljno mjesta za stabilno postavljanje dentalnih implantata.
Ugovorite terminBrzo odgovaramo!

Sinus lift je precizan postupak koji omogućuje povećanje prostora ispod sinusa kako bi se osiguralo dovoljno kosti za sigurnu ugradnju implantata u gornjoj čeljusti. Šupljina unutar čeljusti, poznata kao sinus, obložena je tankom membranom. Cilj podizanja sinusa je nježno odvojiti tu membranu i stvoriti dovoljno prostora za dodavanje materijala koji potiče rast nove, prirodne kosti, čime se osigurava čvrstoća i stabilnost za implantate.

Sinus lift vraća pacijentima normalnu funkcionalnost čeljusti i osmijeh na lice, pružajući trajno rješenje za nedostatak kosti u gornjoj čeljusti.

Ovaj zahvat izvodi se potpuno bezbolno uz lokalnu anesteziju.

Ako je visina kosti prema sinusu manja od 3 mm, potrebno je prvo izvršiti podizanje sinusa. Nakon ovog postupka, potrebno je pričekati minimalno 6 mjeseci prije nego što se može ugraditi implantat. U slučaju da je debljina kosti veća od 3 mm, često je moguće ugraditi implantat u istom zahvatu.

Zakažite svoj termin i osigurajte dugotrajne i pouzdane rezultate prilagođene Vašim potrebama!

 

Ugovorite besplatni pregled

Zdrav osmijeh počinje ovdje!
Irenatereza Prpic, Google recenzija - Futura

Irena Tereza Prpic

Stalno se educiraju i nadograđuju već do sada zavidno znanje i strucnost.
Tamara Medenica, Google recenzija - Futura

Tamara Medenica

Hvala na svemu, jedno iznimno iskustvo.

Česta pitanja