Naš tim

 
Mato Paljetak

Mato Paljetak

dr. med. dent.
Diplomirao na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu, specijaliziran za estetsku stomatologiju, protetiku, kirurgiju i implantologiju. Međunarodni predavač, pionir digitalne stomatologije, član više strukovnih društava i udruženja.
Elia Paljetak

Elia Paljetak

dr. med. dent. i specijalistica dječje stomatologije
Nakon gimnazije u Rovinju, upisuje Stomatološki fakultet u Zagrebu. Stekla iskustvo u privatnoj poliklinici, od 2020. dio tima Futura Dent Estetica. Specijalizirana za restaurativnu, estetsku i dječju stomatologiju te ortodonciju.
Frano Visković

Frano Visković

dr. med. dent.
Diplomirao na Fakultetu dentalne medicine u Rijeci s dekanovom nagradom. Aktivan tijekom studija u organizaciji projekata, stekao iskustvo u privatnoj praksi. Specijaliziran za oralnu kirurgiju i dentalnu protetiku, s interesom za dentalnu fotografiju i videografiju. Poznat po profesionalnosti i stručnosti.
Ana Marija Miličević

Ana Marija Miličević

dr. med. dent.
Diplomirala na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu s dekanovom i rektorovom nagradom. Vodila sekciju za stomatološku protetiku tijekom studija, stekla iskustvo u privatnoj ordinaciji. Od 2023. u poliklinici Futura Dent Estetica, specijalizirana za restaurativnu dentalnu medicinu i endodonciju.
Karlo Komljenović

Karlo Komljenović

univ. bacc. dent. hig.
Završio Medicinsku školu u Osijeku, smjer dentalni tehničar te Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo u Osijeku kao prvostupnik dentalne higijene. Od 2020. član poliklinike Futura Dent Estetica, fokusiran na higijenu, prevenciju i fotografiju.
Žanet Vukšić

Žanet Vukšić

dentalna asistentica
Završila Ekonomske i trgovačke studije u Požegi te Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo u Osijeku kao prvostupnica dentalne higijene. U 2020. završila prekvalifikaciju za dentalnog asistenta. Od 2023. članica poliklinike Futura Dent Estetica.
 

Ugovorite besplatni pregled

Zdrav osmijeh počinje ovdje!
Bruna Trze, Google recenzija - Futura

Bruna Trze

Futura Dent Estetica je najbolja zubarska ordinacija u kojoj sam ikad bila (a bila sam u njih mnogo).
Lucija Grladinovic, Google recenzija - Futura

Lucija Grladinovic

Vrlo ugodna atmosfera, izrazito ljubazno i profesionalno osoblje.