Image

Protetika

All on 4/6

Trajno, stabilno i estetski prihvatljivo rješenje
Fiksni most na implantatima, poznat kao "All-on-4" ili "All-on-4/6", je vrsta protetskog rješenja koje zamjenjuje sve zube u čeljusti s fiksnim mostom koji se oslanja na četiri do šest dentalnih implantata. Ovo je popularna opcija za ljude koji su izgubili većinu ili sve zube i žele trajno, stabilno i estetski prihvatljivo rješenje.
Ugovorite terminBrzo odgovaramo!

Savršeni kandidati za All-on-4/6 obično uključuju:

  • Osobe koje su izgubile sve zube u čeljustii zbog različitih razloga kao što su parodontalna bolest, trauma ili zubni kvarovi
  • Pacijenti kojima se preporučuje vađenje svih zubi
  • Osobe s potpunim tradicionalnim protezama koje ne pružaju udobnost i praktičnost
  • Želja za fiksnim radom na implantatima: Ljudi koji žele imati čvrst, fiksni most koji ne moraju skidati

Pacijenti koji su izgubili sve zube imaju priliku povratiti normalnu funkciju žvakanja i estetski privlačan osmijeh putem implantata.

Kako bismo postigli dugotrajan i kvalitetan rezultat terapije, temeljito analiziramo čeljust pomoću CBCT snimke i digitalnog otiska obje čeljusti. Kroz poseban implantološki program, pažljivo planiramo optimalan položaj implantata u čeljusti prema budućem mostu.
Navođena implantologija omogućuje precizan zahvat s minimalnim rizikom pogrešaka. Kirurški zahvat se izvodi kroz posebnu vodilicu, osiguravajući točno postavljanje implantata. Ovaj postupak je potpuno bezbolan i prati ga lakši oporavak u usporedbi s klasičnom ugradnjom implantata. Pacijenti odmah nakon zahvata dobivaju privremeni most na implantatima, što im pruža trenutačnu funkcionalnost i estetiku.

Vaš dugoočekivani osmijeh čeka na Vas!

 

Ugovorite besplatni pregled

Zdrav osmijeh počinje ovdje!

Česta pitanja