Bezmetalne krunice

Protetika

Bezmetalne krunice

Trajno funkcionalno i estetsko rješenje
Estetski privlačni, a opet iznimno izdržljivi zubi su ono za čim svi težimo. Bezmetalne krunice su izvrsno trajno riješenje za oštećene zube ili zube koji nisu funkcionalni. Izrađuju se iznimni precizno što rezultira radom koji je savršeno prilagođen vašim zubima.
Izrađene su od visokokvalitetnih dentalnih materijala poput keramike, cirkona koji se savršeno slažu s bojom i teksturom prirodnih zubi!
Ugovorite terminBrzo odgovaramo!

Doba krunica s metalnom bazom i neestetskim, tamnim zubnim mesom sada pripada prošlosti. Postizanje prirodnog i zdravog izgleda zuba zahtijeva upotrebu materijala za izradu krunica koji savršeno odgovaraju optičkim svojstvima samog zuba.

Korištenjem intraoralnog skenera, boja i oblik vašeg zuba se precizno prenose u dentalni laboratorij, pružajući tehničaru sve potrebne podatke za izradu besprijekorne krunice.

Bezmetalne krunice od keramike ili cirkona, zbog svoje transparentnosti, omogućuju prirodan prolaz svjetlosti, postižući izvanrednu estetiku. Postizanje prirodnog i zdravog izgleda zuba zahtijeva upotrebu materijala za izradu krunica koji savršeno odgovaraju optičkim svojstvima samog zuba. Takve krunice zbog svoje transparentnosti, omogućuju prirodan prolaz svjetlosti, postižući izvanrednu estetiku.

Odluku o tome da li koristiti keramiku ili cirkon treba prepustiti Vašem doktoru dentalne medicine, jer on najbolje poznaje karakteristike materijala i indikacije njihove primjene.

Dajte prednost Vašem oralnom zdravlju i zakažite svoj termin!

 

Ugovorite besplatni pregled

Zdrav osmijeh počinje ovdje!
Futura FB Osvrt Toni Sibic

Toni Sibic

Vrijedilo je svake kune.
Dora Gregurek Google recenzija - Futura

Dora Gregurek

Brzi i precizni u svom poslu. Svakako se vidimo opet.

Česta pitanja