O nama

Revolucionari u dentalnoj medicini

Pod vodstvom vizionara Vjekoslava Budimira, Futura Dent Estetica postala je predvodnik u implementaciji digitalne tehnologije u dentalnoj medicini u Hrvatskoj. Kao obiteljski biznis, posvećeni smo pružanju usluga koje olakšavaju rad dentalnim tehničarima i doktorima dentalne medicine, osiguravajući pritom sigurnost, preciznost i kvalitetu.

Inovacije i vrhunska tehnologija

Od godine 1998. kada smo naša vrata otvorili u Zvonimirovoj ulici pa tako i sada, na novoj adresi, prakticiramo korištenje najnovijih postignuća u dentalnoj medicini. U potpunosti smo digitalizirana stomatološka ordinacija!

Što to znači za naše pacijente? Najjednostavnije rečeno, nema uzimanja otisaka na star i neugodan način. Uz pomoć Trios intraoralnog skenera, u svega nekoliko sekundi dobivamo izrazito precizan i realan digitalni otisak.

Također, ono što se posebno ističe u našem radu jest prezentacija idejnog projekta - "mock up-a" kod planiranja protetskog rada svakom pacijentu, a prilikom čega pacijent izravno u svojim ustima može vidjeti svoje buduće zube kakve će dobiti na kraju terapije.

Unutar Poliklinike očekuje vas pet moderno opremljenih i uređenih ordinacija u kojima naši doktori dentalne medicine postižu izvanredne rezultate na brz i efikasan način, a na opće zadovoljstvo pacijenata. Dobro nam došli!

Izvrsnost u uslugama

Težnja ka izvrsnosti i vrhunskoj kvaliteti vodi nas u svakom aspektu našeg rada. Od inovacija na razini ideje, pa sve do integracije najnovijih tehnologija u svakodnevnom radu, fokusirani smo na podizanje standarda zdravstvenih i estetskih usluga koje pružamo našim pacijentima. Vjerujemo u stvaranje ugodne atmosfere za naše djelatnike i pacijente, gdje izvrsnost i umjetnički dojam oblikuju njihovo iskustvo.

Širok spektar usluga

U našoj poliklinici nudimo širok spektar usluga, uključujući estetsku stomatologiju, izbjeljivanje i poliranje zubi, korektivne zahvate na zubnom mesu, stomatološku protetiku, implantologiju, oralnu kirurgiju, parodontologiju i mnoge druge. Također, pružamo usluge estetike lica, kao što su hijaluronski fileri i pomlađivanje lica botoksom, postavljajući visoke standarde u estetskoj medicini.

Ugodna atmosfera i moderna oprema

Futura Dent Estetica pridaje posebnu važnost stvaranju ugodne atmosfere i osjećaja dobrodošlice za sve naše korisnike. Estetski doživljaj i najmodernija oprema igraju ključnu ulogu u oblikovanju pozitivnog iskustva naših pacijenata, garantirajući izvanredne rezultate i zadovoljstvo.

Upoznajte naš tim

Mato Paljetak

Mato Paljetak

dr. med. dent.
Diplomirao na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu, specijaliziran za estetsku stomatologiju, protetiku, kirurgiju i implantologiju. Međunarodni predavač, pionir digitalne stomatologije, član više strukovnih društava i udruženja.
Elia Paljetak

Elia Paljetak

dr. med. dent. i specijalistica dječje stomatologije
Nakon gimnazije u Rovinju, upisuje Stomatološki fakultet u Zagrebu. Stekla iskustvo u privatnoj poliklinici, od 2020. dio tima Futura Dent Estetica. Specijalizirana za restaurativnu, estetsku i dječju stomatologiju te ortodonciju.
Frano Visković

Frano Visković

dr. med. dent.
Diplomirao na Fakultetu dentalne medicine u Rijeci s dekanovom nagradom. Aktivan tijekom studija u organizaciji projekata, stekao iskustvo u privatnoj praksi. Specijaliziran za oralnu kirurgiju i dentalnu protetiku, s interesom za dentalnu fotografiju i videografiju. Poznat po profesionalnosti i stručnosti.
Ana Marija Miličević

Ana Marija Miličević

dr. med. dent.
Diplomirala na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu s dekanovom i rektorovom nagradom. Vodila sekciju za stomatološku protetiku tijekom studija, stekla iskustvo u privatnoj ordinaciji. Od 2023. u poliklinici Futura Dent Estetica, specijalizirana za restaurativnu dentalnu medicinu i endodonciju.
Karlo Komljenović

Karlo Komljenović

univ. bacc. dent. hig.
Završio Medicinsku školu u Osijeku, smjer dentalni tehničar te Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo u Osijeku kao prvostupnik dentalne higijene. Od 2020. član poliklinike Futura Dent Estetica, fokusiran na higijenu, prevenciju i fotografiju.
Žanet Vukšić

Žanet Vukšić

dentalna asistentica
Završila Ekonomske i trgovačke studije u Požegi te Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo u Osijeku kao prvostupnica dentalne higijene. U 2020. završila prekvalifikaciju za dentalnog asistenta. Od 2023. članica poliklinike Futura Dent Estetica.
   

  Ugovorite besplatni pregled

  Zdrav osmijeh počinje ovdje!
  Google recenzija - Marijeta Komšić

  Marijeta Komšić

  Svoje oduševljenje ne krijem kao ni osmijeh s lica
  Patricia Šeremet, Google recenzija - Futura

  Patricia Šeremet

  Posebno me oduševila mogućnost da sam kranji rezultat već mogla vidjeti prije brušenja zubi i stavljanja ljuskica i krunica.

  Česta pitanja