Suvremeni intraoralni skener

 

Kako bi svojim pacijentima pružili najbolje iskustvo kod stomatologa, kako bi izbjegli njihov strah i neugodu koja se budi na samu pomisao od stomatologa, pristupamo im sa potpunom sigurnošću, u čemu nam pomaže intraoralni skener TRIOS 3Shape, koji neugodne trenutke kod stomatologa čini iznimno ugodnim.

Trios intraoralni skener tvrtke 3Shape trenutno je najbolji i najprecizniji uređaj za uzimanje digitalnih otisaka čeljusti. Sa vrlo velikom preciznošću od čak 7 mikrona, omogućuje nam da potpuno bezbolno, a vrlo pouzdano i precizno kopiramo stanje iz usta pacijenta, bilo za analizu ili za izradu protetskih radova, krunica ili mostova bez korištenja otisnih masa ili žlica za otiske – klasičnog otiska koji nije nimalo ugodan. Trios 3Shape skenerom se otisak čeljusti registrira za manje od 60 sekundi, što znatno ubrzava cijeli postupak terapije, a za pacijenta je puno ugodnije i zahtjeva mnogo manje vremena provedenog na stomatološkom stolcu. Osim protetskih radova, Trios 3Shape skenerom se mogu uzimati i otisci za ortodontske folije – alignere, djelomične ili potpune proteze, te otisci za planiranje implantološke terapije ili simulacije budućeg osmijeha pacijenta. U poliklinici Futura Dent Estetica omogućeno Vam je uz vrhunske stomatologe i tehničare sudjelovati u kreiranju Vašeg savršenog osmijeha

 

Ugovorite besplatni pregled

Zdrav osmijeh počinje ovdje!
Patricia Šeremet, Google recenzija - Futura

Patricia Šeremet

Posebno me oduševila mogućnost da sam kranji rezultat već mogla vidjeti prije brušenja zubi i stavljanja ljuskica i krunica.
ruža obadić, Google recenzija - Futura

Ruža Obadić

Od 2016. sam njihov pacijent. Vrhunski tim stručnjaka.

Česta pitanja