Dječja stomatologija, Specijalistički pregled

Dječja stomatologija

Specijalistički pregled

Medalje za hrabrost i ljubazno osoblje
Razumijemo da je posjeta stomatologu za djecu često izazovan, stoga se trudimo stvoriti ugodno i poticajno okruženje. Specijalistički pregled dječjeg stomatologa uključuje neinvazivni pregled zubi i usne šupljine uz upotrebu prilagođenih alata i tehnika.
Pregled se provodi u ugodnom okruženju prilagođenom potrebama djece, s ciljem smanjenja straha i stvaranja pozitivnog iskustva.
Ugovorite terminBrzo odgovaramo!

Razumijemo da svako dijete ima jedinstvene potrebe i zato naša specijalistica dječje stomatologije svakom pacijentu pristupa individualno, prilagođavajući svoj pristup kako bi osigurala sigurnu i podržavajuću atmosferu za najbolje rezultate i najugodnije iskustvo.

Specijalistički pregled uključuje sveobuhvatnu procjenu oralnog zdravlja vašeg djeteta i pruža priliku za ranu detekciju potencijalnih problema. Također nudimo savjete o oralnoj higijeni i zdravim navikama uz koje će vaše dijete naučiti održavati zdrav osmijeh.

U našoj ordinaciji, vaše dijete će se osjećati kao kod kuće. Naša opuštena atmosfera, poticajne medalje za hrabrost i ljubazno osoblje stvaraju pozitivno iskustvo kojem će se rado vraćati.

Zakažite termin i osigurajte zdrav osmjeh za Vaše najmlađe!

 

Ugovorite besplatni pregled

Zdrav osmijeh počinje ovdje!
Ana Marija Bubi Budimir fb osvrt Futura

Ana Marija Bubi Budimir

Kvaliteta rada i dentalne opreme je na vrhunskoj razini!
ruža obadić, Google recenzija - Futura

Tihana Rukelj

Oduševljena pristupom svih prisutnih djelatnika.

Česta pitanja