Proteze

Protetika

Proteze

Rješenje za udobnost i estetiku
Proteze su prilagođeni dentalni aparati koji se koriste kako bi se nadoknadili nedostajući zubi i tkiva u ustima. Bez obzira da li vam nedostaje jedan zub, više zubi ili čak svi zubi, naš iskusni tim stomatologa pružit će vam prilagođenu njegu i dati izraditi proteze s kojima ćete se osjećati ugodno, a vaš će osmijeh izgledati potpuno prirodno!
Ugovorite terminBrzo odgovaramo!

Proteze su prilagođeni dentalni aparati koji se koriste za nadoknadu nedostajućih zubi i tkiva u ustima. One imaju za cilj obnoviti funkciju žvakanja, estetiku osmjeha i samopouzdanje pacijenata koji su izgubili zube iz različitih razloga, kao što su trauma, bolesti zubnog mesa ili samog procesa starenja.

Proteze se izrađuju od visokokvalitetnih materijala koji su ugodni za nošenje i dugotrajni. Individualno prilagođavanje proteza garantira da će se pravilno uklopiti u ustima pacijenta, omogućavajući im prirodan osmjeh i optimalnu funkciju žvakanja.

Osim što obnavljaju izgled osmjeha i funkciju žvakanja, proteze također mogu pomoći u održavanju oblika lica i spriječavanju problema vezanih za nedostatak zuba, kao što su pomaknuti preostali zubi ili gubitak koštane mase u čeljusti.

 

Ugovorite besplatni pregled

Zdrav osmijeh počinje ovdje!
Marko Hecimovic fb osvrt Futura

Marko Hećimović

Top opremljena ordinacija, iznimno profesionalni pristup cijelog tima.
andrej grbesa, Google recenzija - Futura

Andrej Grbesa

Hvala na ugodnom iskustvu, opuštenoj atmosferi, a opet tako stručno i profesionalno obavljenom poslu.

Česta pitanja