Image

Estetika

Pomlađivanje lica Botoxom

Za glađi i mlađi izgled kože
Botulinum toksin, poznat pod prodajnim imenom "Botox", koristi se u malim dozama u kozmetičke i terapeutske svrhe. U estetskoj medicini, jedna od glavnih primjena botoxa je privremeno smanjenje ili eliminacija dinamičkih i finih linija na licu. Njegov princip djelovanja je relativno jednostavan - privremeno blokira živčane signale koji potiču mišiće na kontrakciju, čime se smanjuje pokretljivost mišića koji uzrokuju bore.
Ugovorite terminBrzo odgovaramo!

Želite li osvježiti svoj izgled i smanjiti vidljivost bora na prirodan način?

Botox je revolucionarno rješenje koje vam može pomoći postići glatku i pomlađenu kožu bez potrebe za invazivnim zahvatima.

Kako Botox Djeluje:

Botox je neuromodulator koji djeluje blokiranjem signala živaca koji uzrokuju kontrakciju mišića. Kada se injektira u određene mišiće lica, Botox opušta te mišiće i smanjuje vidljivost bora, posebno onih uzrokovanih ponavljajućim mimikama lica poput smejanja ili mrštenja. Rezultat je glađa i pomlađena koža, bez gubitka prirodnog izraza lica.

Naš cilj je postići prirodan izgled koji odražava vašu ljepotu i osobnost. Koristimo precizne tehnike i prilagođene doze kako bismo postigli optimalne rezultate bez gubitka izraza lica.

Rezervirajte svoj termin i saznajte sve o ovom traženom tretmanu i na koji način se može prilagoditi Vašim potrebama!

 

Ugovorite besplatni pregled

Zdrav osmijeh počinje ovdje!
Irenatereza Prpic, Google recenzija - Futura

Irena Tereza Prpic

Stalno se educiraju i nadograđuju već do sada zavidno znanje i strucnost.
Ellmakiss, Google recenzija - Futura

Ellmakiss

Dođeš s osmijehom, izađeš s još ljepšim i iskrenijim.

Česta pitanja