Keramičke zubne ljuskice

Protetika

Keramičke zubne ljuskice

Za dugotrajan i svjež izgled vašeg osmijeha
Estetska transformacija zubi pomoću keramičkih zubnih ljuskica omogućuje stvaranje osmijeha koji je potpuno prilagođen vama. Budući da su keramičke ljuskice izrađene prema individualnim karakteristikama vaših zubi i estetskim preferencijama, rezultat je osmijeh koji odražava vašu osobnost i ljepotu.
Ugovorite terminBrzo odgovaramo!

Keramičke ljuskice su tanke keramičke pločice (debljine od 0.3 do 0.5 mm) koje se pažljivo pričvršćuju na površinu zuba radi poboljšanja boje, oblika ili položaja zuba. Ovo je idealno rješenje za osobe s razmacima između zubi (dijastemima), malim zubima ili zubima koji su nepravilno raspoređeni u zubnom luku.

Osim što vam omogućuju postizanje željenog izgleda zubi, ove ljuskice su izuzetno tanke i diskretne, što znači da minimalno mijenjaju strukturu vaših prirodnih zubi. Također su izuzetno otporne na mrlje i pigmentaciju, čime osiguravaju dugotrajan i svjež izgled vašeg osmijeha.

Ključno je izraditi detaljan plan osmijeha, tzv. mock-up, kako bismo osigurali minimalno brušenje zuba i postigli najbolje rezultate.

Ključni korak u procesu izrade ljuskica je stvaranje savršenog idejnog projekta osmijeha, poznatog kao mock-up, koji omogućuje vizualizaciju budućih zubi u vašim ustima prije same izrade. Ovaj detaljan plan osigurava minimalno brušenje vaših prirodnih zubi, jer što je površina cakline manje oštećena, to će završni rad biti uspješniji i dugotrajniji.

Prepustite se našem iskusnom timu doktora koji su ujedno i dizajneri Vašeg osmijeha kako bi postigli željeni estetski rezultat i osmijeh koji traje godinama!

Zakažite svoj termin i osigurajte rezultat kakav ste priželjkivali!

 

Ugovorite besplatni pregled

Zdrav osmijeh počinje ovdje!
Patricia Šeremet, Google recenzija - Futura

Patricia Šeremet

Posebno me oduševila mogućnost da sam kranji rezultat već mogla vidjeti prije brušenja zubi i stavljanja ljuskica i krunica.
Dora Gregurek Google recenzija - Futura

Dora Gregurek

Brzi i precizni u svom poslu. Svakako se vidimo opet.

Česta pitanja