Inlay i onlay

Protetika

Inlay i onlay

Čvrstoća, trajnost i esteska superiornost
Prednosti inlay i onlay rekonstrukcija su mnogobrojne. Osim što omogućuju očuvanje zubi koji bi možda inače zahtijevali krunice ili ekstrakciju, one pružaju precizno i prilagođeno rješenje koje se savršeno uklapa u vaš prirodni osmijeh.
Također, Inlay i Onlay rekonstrukcije rade na očuvanju zdravog zubnog tkiva, čime se osigurava dugoročna funkcionalnost i estetika.
Ugovorite terminBrzo odgovaramo!

Inlay i onlay predstavljaju napredniju alternativu klasičnim kompozitnim plombama, nudeći dugotrajnije rješenje za popravak zuba koji nije toliko oštećen da zahtijeva izradu krunice. Kada nedostaje veći dio zuba ili je oštećen, preporučuje se upotreba trajnijeg i čvršćeg materijala, poput keramike.

Kroz napredni proces uzimanja intraoralnih skenova i kompjuterske izrade CAD/CAM strojem, keramički inlay i onlay osiguravaju ne samo preciznost, već i dugovječnost protetskog rada. Osim toga, estetski se savršeno uklapaju s prirodnim zubima, nudeći neprimjetan izgled i prirodan osmijeh.

Koristimo najnovije tehnike i materijale kako bismo osigurali vrhunske rezultate i vaše potpuno zadovoljstvo.

Zakažite svoj termin i saznajte kako možete očivati i obnovi svoje zube na najbolji mogući način!

 

Ugovorite besplatni pregled

Zdrav osmijeh počinje ovdje!
Denis Richard, Google recenzija - Futura

Denis Richard

The very best in health and technical experience at the European level.
Patricia Šeremet, Google recenzija - Futura

Patricia Šeremet

Posebno me oduševila mogućnost da sam kranji rezultat već mogla vidjeti prije brušenja zubi i stavljanja ljuskica i krunica.

Česta pitanja