Fluoridacija

Dječja stomatologija

Fluoridacija

Preventivni stomatološki zahvat kod djece
Redovita fluoridacija važna je za održavanje zdravlja zubi, posebno kod djece i adolescenata čiji su zubi u fazi razvoja. Fluoridacija može značajno smanjiti rizik od nastanka karijesa i očuvati zube zdravima i jakima. U našoj ordinaciji fluoridaciju izvodimo uz pomoć posebnih lakova i gelova koji sadržavaju veću koncentraciju fluora i spriječavaju demineralizaciju cakline čineći ju jačom i otpornijom!
Ugovorite terminBrzo odgovaramo!

Fluoridacija je postupak koji uključuje primjenu fluorida na zube, kako bi se ojačala caklina i spriječio nastanak karijesa.

Fluorid, prirodni mineral koji se nalazi u vodi i hrani, dokazano pomaže u sprečavanju propadanju zubi tako što jača njihovu otpornost na kiseline koje uzrokuju karijes.

Ovaj jednostavan i efikasan postupak često se preporučuje kako bi se očuvalo zdravlje zubi i osiguralo dugoročno oralno zdravlje.

U našoj ordinaciji nudimo profesionalnu uslugu fluoridacije prilagođenu vašim potrebama. Naš stručni tim stomatologa osigurat će siguran i ugodan postupak fluoridacije, koristeći najkvalitetnije proizvode i najnovije tehnike.

Rezervirajte termin i osigurajte zdravlje svog osmijeha!

 

Ugovorite besplatni pregled

Zdrav osmijeh počinje ovdje!
Ana Marija Bubi Budimir fb osvrt Futura

Ana Marija Bubi Budimir

Kvaliteta rada i dentalne opreme je na vrhunskoj razini!
ruža obadić, Google recenzija - Futura

Tihana Rukelj

Oduševljena pristupom svih prisutnih djelatnika.

Česta pitanja