Smile Design

 

Lijep osmijeh jedna je od karakteristika koja uvijek ostane zapamćena na čovjeku, te upravo zbog toga većina ljudi želi skladan i privlačan osmijeh. Tehnologija koja se koristi u stomatologiji i koja svakim danom sve više napreduje olakšava pacijentu odlazak stomatologu jer u kratkom vremenu, bez straha i boli može riješiti sve svoje probleme. Također stomatolozima osigurava izrazitu preciznost, sigurnost i vrhunski rezultat. Stomatološka poliklinika Futura Dent Estetica svakodnevno osigurava svojim pacijentima individualan pristup uz korištenje modernih i digitalnih tehnologija u stomatologiji te uslugu Smile Design.

Digitalna stomatologija i Smile Design podrazumijevaju korištenje modernih, digitalnih tehnologija u procesu planiranja, izrade i praćenja terapije. U planiranju protetskog rada kako bi pacijent mogao sudjelovati u kreiranju svog savršenog osmijeha veliku ulogu ima digitalna fotografija kao i digitalni otisak čeljusti pacijenta koji se uzima najnovijim intraoralnim skenerom TRIOS 3Shape.

Preklapanjem fotografija lica i digitalnog otiska zubi, dobiva se vjeran i precizan prikaz novog savršenog dizajna osmijeha koji u potpunosti odgovara pacijentovom licu te se putem suvremenih 3D printera i CAD/CAM uređaja u laboratoriju prenosi u usta pacijenta. Pacijent u ovoj fazi može vidjeti kako će izgledati njegov novi osmijeh te može korigirati sve što želi. Nakon analize i odobrenja prijedloga terapije, kreće se u brušenje i digitalni otisak TRIOS 3Shape skenerom pri čemu nam prethodna simulacija služi kao vodilja za budući gotov rad koji se iznimnom preciznošću prenosi u keramičke ili cirkonske krunice. Cijeli digitalni postupak izrade znatno je precizniji od klasičnog, mnogo brži, a i znatno ugodniji za pacijenta, nema neugodnih klasičnih otisaka, a pacijent u svakoj fazi rada može vidjeti što ga očekuje i kako će izgledati konačni protetski rad i njegov novi osmijeh.

 

Ugovorite besplatni pregled

Zdrav osmijeh počinje ovdje!
Dora Gregurek Google recenzija - Futura

Dora Gregurek

Brzi i precizni u svom poslu. Svakako se vidimo opet.
Marko Hecimovic fb osvrt Futura

Marko Hećimović

Top opremljena ordinacija, iznimno profesionalni pristup cijelog tima.

Česta pitanja