Clear Aligner – nevidljivi aparatić

 

Kada kažemo savršen osmijeh uvijek prvo pomislimo na savršeno ravne blistave zube. No savršeno ravni zubi bitni su ne samo iz estetskih razloga, već i zbog kvalitetnije i pravilnije oralne higijene koja utječe na vaše zdravlje. Za savršeno ravne zube pacijentima se najčešće preporučuje ortodontska terapija.

Često nošenje klasičnog aparatića zna izazvati pravu muku za pacijenta, neugodno je, ograničeni ste sa odabirom hrane, teže je održavati pravilnu oralnu higijenu, no suvremena metoda koja se koristi u našoj ordinaciji omogućuje pacijentu sasvim suprotno i pouzdano iskustvo koje će u svega nekoliko mjeseci ispraviti vaše zube. Naime radi se o takozvanim «clear alignerima» ili prozirnim udlagama koje se izrađuju prema kompjutorski navođenom sistemu koji je prije svega mnogo precizniji i pouzdaniji. Također jedna od najvećih prednosti «clear alignera» je svakako estetika, aparatić je u potpunosti proziran i potpuno nevidljiv na vašim zubima. Uz pomoć prozirnih udlaga rade se pomaci na zubima te ih tako dovode u savršen niz.

Sam postupak terapije je vrlo jednostavan za pacijenta, otisak se uzima digitalnim skenerom koji svojom vrhunskom preciznošću situaciju vaših zubi prenosi u digitalni oblik. Stručnjaci na temelju digitalnog otiska i savršenog programskog rješenja 3Shapea planiraju kompjutorski ortodontsku terapiju, te nakon planirane terapije udlage se printaju te već idućeg dana vaša terapija može početi. Prednost «clear alignera» je i u tome što se pacijent ne mora dugo mučiti sa terapijom, cijela terapija odvija se vrlo brzo no naravno dužina terapije je individualna i ovisi o težini samog slučaja.

Ako su vaši zubi zdravi, ali niste zadovoljni kako su posloženi, a uz sve to veliku pažnju pridonosite estetici, «clear aligneri» su idealna terapija za vas, jer ćete ispraviti svoje zube na potpuno nevidljiv, pouzdan i siguran način u vrlo kratkom vremenskom periodu sa vrhunskim rezultatima.

 

Ugovorite besplatni pregled

Zdrav osmijeh počinje ovdje!
Dolores Brbora, Google recenzija - Futura

Dolores Brbora

Najbolji zubari i vise nikad ne idem drugdje!
Irenatereza Prpic, Google recenzija - Futura

Irena Tereza Prpic

Stalno se educiraju i nadograđuju već do sada zavidno znanje i strucnost.

Česta pitanja